Autor: Paweł Małecki
Wydawnictwo: Lidl
Paweł Małecki to zdobywca laurów w polskich i międzynarodowych mistrzostwach. Mistrz Polski Cukierników. Nie jest pewne, kto powiedział: Ocalmy Ziemię! To jedyna planeta, na której jest czekolada!, ale Paweł Małecki z pewnością pod tym tekstem mógłby się podpisać. Czekolada to nie tylko dziedzina, w której osiągnął zawodowe mistrzostwo, ale przede wszystkim jego pasja. Niekwestionowany autorytet branży, juror w krajowych i światowych konkursach. Paweł Małecki jako jeden z członków szesnastoosobowego zespołu ustanowił rekord Guinnessa w pieczeniu największego tortu weselnego, który do dzisiaj nie został pobity! Na co dzień kierownik produkcji działów: lodów, dekoracji i pralin w renomowanej polskiej cukierni. A teraz także mistrz cukierniczy w jedynym takim miejscu w Polsce – Cukierni Kuchni Lidla, w której codziennie udowadnia, że pieczenie to najprostszy i najmilszy sposób sprawiania radości! <3
W książce znajdują się przepisy kulinarne. Podzielona jest na czternaście rozdziałów, na które to składają się: